قیمت هر کیلو خلال بادام زمینی

بادام زمینی یا پسته شامی از جمله تنقلات خوشمزه ای است که طرفداران بسیاری دارد و مغذی و مفید نیز می باشد . این نوع بادام، از نظر غنای پروتئینی، زیر گروه حبوباتی همچون نخود، عدس و لوبیا می باشد. بادام زمینی طعم و ارزش غذایی مانند گردو و بادام دارد. این گیاه از خانواده سویا است و در هند، عموما تحت محصول بنشن و به عنوان دانه خوراکی طبقه بندی می شود. این گیاه بومی آمریکای جنوبی به ویژه برزیل است و از آنجا به نقاط گوناگون دنیا برده شده است. کِشتگاه مرغوبترین بادام زمینی کشور و تامین کننده‌‌ی حدود 90 درصد از بادام زمینی ایران است. خلال بادام یک افزودنی بسیار لذیذ برای غذاها و دسرها می­باشد. خلال بادام زمینی عرضه شده در فروشگاه ها بادام­ های درجه یک ایرانی و خارجی با بهترین فنآوری پوست کنده و خلال می­شود. خلال بادام زمینی نسبت به انواع خلال های بادام قیمت مناسب تری دارد.

در بین آجیل ها، بادام زمینی دارای بیشترین مقدار پروتئین می باشد. بیشتر چربی های موجود در بادام زمینی، از نوع غیر اشباع و خوب می باشند و غنی از ویتامین‌های A ، B ،D ،E، چربی پروتئین، فیبر و مقادیری کربوهیدرات است. کربوهیدرات آن عمدتا از نوع ساکاروز بوده است. بادام زمینی موجب گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل جریان خون می شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می کند. همچنین برای تقویت ریه و طحال مفید است و کلسترول خوب خون را بالا می برد.

بادام زمینی طعم و ارزش غذایی مانند گردو و بادام دارد. بادام زمینی نیز بسیار مغذی است. آنها شامل بسیاری از مواد مغذی ضروری و منبع عالی از منگنز، نیاسین و غیره هستند و طبق آنچه در این بخش از سلامت نمناک می خوانید منبع خوبی از ویتامین E، اسید فولیک، فیبر و فسفر است. بادام زمینی ها برای 8 ماده مغذی ضروری، مانند کاهش خطر بیماری های قلبی، کنترل وزن، تثبیت سطح قند خون، افزایش متابولیک در بدن انسان و غیره شناخته می شوند. در خانه بسیاری از هندی ها بادام زمینی وجود دارد و به عنوان میان وعده مصرف می شود.

طبقه‌بندی می تواند شامل همه انواع میکروارگانیسم ها، حیوانات، گیاهان و غیره باشد که در جهان وجود دارند. این گیاه همچنین به عنوان لوبیا، نخود فرنگی و خانواده سویا شناخته می شود. در هند، عموما تحت محصول بنشن عمدتا به عنوان دانه های خوراکی طبقه‌بندی می شود. نام آن در شرایط بیولوژیکی Arachis Hypogaea خوانده می شود. آنها در هند بسیار رایج هستند و نام های متفاوتی در بخش های مختلف کشور دارند. در هند از آن به عنوان روغن دانه استفاده می شود. در حالی که آنها عمدتا از زمین به دست می آیند.

آنها کربوهیدرات کمی دارند و غنی از مواد مغذی هستند. بادام زمینی منبع بسیار عالی از پروتئین نیز است. همچنین شامل بیوتین، نیاسین، فولات، منگنز، ویتامین E، تیامین، فسفر و منیزیم است و همه اینها برای بدن و ذهن سالم بسیار مهم هستند. ارزش غذایی برای هر 100 گرم 567 کالری 49 گرم چربی کامل 18 میلی گرم سدیم 705 میلی گرم پتاسیم 16 گرم کربوهیدرات کل 26 گرم پروتئین. هر کیلو خلال بادام زمینی سرشار از پروتئین میباشد.

قیمت هر کیلو خلال بادام زمینی

قیمت خلال بادام زمینی

قیمت خلال بادام زمینی تمام خواص و فواید بادام زمینی برای زیبایی، سلامتی و درمان بیماری ها در ادامه، مهمترین خواص و فواید بادام زمینی را بررسی خواهیم کرد؛ بیماری های قلبی عروقی، بیماری آلزایمر و عفونت: بادام زمینی ها عمدتا به طور عمده از سرطان، بیماری های قلبی، بیماری های عصبی و یا هر نوع قارچ ویروسی جلوگیری می کند و تولید اکسید نیتریک در بدن را افزایش می دهد. بدون کربوهیدرات: زنان به طور کلی بیشتر در معرض چاقی در مراحل مختلف زندگی هستند. این می تواند پس از حاملگی یا تغییرات هورمونی، یائسگی یا افسردگی باشد و مشاهده می شود زنانی که کره بادام زمینی را در رژیم غذایی خود حداقل 2 بار در هفته دارند، ریسک کمتری در چاقی دارند. برای جلوگیری از چاقی، توصیه می شود به طور منظم بادام زمینی بخورید.

بادام زمینی برای مراقبت از پوست: آنها حاوی سطح بالایی از آنتی اکسیدان موجود در بادام زمینی هستند که وقتی آب‌پز می شوند، فعال تر می شوند. جنیستئین و آنتی اکسیدانی به نام بیوچنانین خسارت ناشی از رادیکال های آزاد در پوست را درمان می کند. بادام زمینی باعث می شود جوان تر به نظر برسید.

ویتامین ها و مواد معدنی بادام زمینی: پوست بادام زمینی منبع بسیار زیادی از آنتی اکسیدان ها هستند و دارای محتوای بالای فیبر رژیمی هستند. انواع مختلف پوست بادام زمینی، حاوی مقدار زیادی مواد مغذی هستند. اضافه کردن کره بادام زمینی به رژیم غذایی روزانه می تواند محتوای غذایی را افزایش دهد. بادام زمینی برای استخوان های سالم : فراوانی آهن و کلسیم موجود در کره بادام زمینی مهمترین عوامل انتقال اکسیژن به خون و بهبود استخوان های سالم و قوی است. آنها تقویت کننده های انرژی با مقادیر زیادی از ویتامین ها، مواد معدنی هستند. بادام زمینی از آن دسته تنقلات خوشمزه و پرطرفداری است که اتفاقا مغذی و مفید هم هست. این مغز خوش‌ طعم از گیاهان بومی آمریکای‌ جنوبی است و می‌توان آن را در گروه آجیل‌ها طبقه‌بندی کرد. مطالعات نشان می‌دهد یکی از خواص بادام زمینی کمک به کاهش وزن است. بادام زمینی در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌ و عروقی نیز مؤثر است.

هر کیلو خلال بادام زمینی

هر کیلو خلال بادام زمینی نام علمی این گیاه Arachis hypogea است که با نام‌های پسته‌‌شامی، بادام‌ خاکی یا بادام‌ کوهی نیز شناخته می‌شود. بادام زمینی را باید از گیاهان دو لپه‌ای دانست که در گروه حبوبات قرار‌ می‌گیرد. مردم ایالات‌ متحده در اغلب مواقع بادام زمینی را به‌صورت سرخ‌شده و شور مصرف می‌کنند یا از کره‌ی آن در طبخ غذا استفاده می‌کنند. آنها به مصرف آن به‌صورت خام علاقه‌ای ندارند. از بادام زمینی محصولات دیگری نیز تولید می‌شود که شامل روغن‌ بادام زمینی، آرد و پروتئین بادام زمینی است. محصولات تولیدشده از بادام زمینی در انواع غذاها، دسرها، کیک‌ها، قنادی‌ها، اسنک‌ها و سس‌ها استفاده می‌شود.

بادام زمینی چربی بالایی دارد و آن را در گروه دانه‌های روغنی طبقه‌ بندی می‌کنند و به همین دلیل بخش عمده‌ای از بادام زمینی کشت شده در جهان برای ساخت و تولید روغن گیاهی مورد استفاده قرار می‌گیرد. میزان چربی آن در حدود ۵۶-۴۴ درصد است و بخش عمده‌ی آن از چربی تکسیر نشده و چندسیر تشکیل شده‌ است، همچنین بادام زمینی حاوی اسید اولئیک (۴۰-۶۰ درصد) و اسید لینولئیک است.

بادام زمینی حاوی پروتئین بالایی است. پروتئین بادام زمینی ۳۰-۲۲ درصد کالری دارد و به همین‌ خاطر آن را یکی از منابع بسیار غنی از پروتئین گیاهی می‌دانند. فراوان‌ترین پروتئین در بادام زمینی arachin و conarachin است که می‌تواند با ایجاد حساسیت در برخی افراد سلامت آنها را به خطر بیندازد.

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

[kkstarratings]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *