بخارپز کردن نخود فرنگی، یا خوردن آن به صورت خام، ممکن است بهترین راه برای حفظ فواید تغذیه ای آن باشد.
مردم می توانند نخود باغی را مستقیماً از غلاف خام نخود فرنگی شمشیری بخورند یا قبل از خوردن آن را کمی بخارپز کرده است.
انواع دیگر مانند نخود سیاه چشم را نمی توان خام خورد. به طور معمول، یک فرد نخود سیاه چشم را به صورت خشک، منجمد یا کنسرو شده و از قبل پخته میخرد.
نخود قندی نیز به صورت خام خوشمزه است و مردم می توانند نخود فرنگی فریز شده کل غذا از جمله غلاف را بخورند.
نخود فرنگی کنسرو شده معمولاً پس از آبکشی و آبکشی آماده خوردن است، اما افراد می توانند آن را به خورش ها و سوپ ها نیز اضافه کنند – در حالت ایده آل در پایان فرآیند پخت، به طوری که بیش از حد پخته نشوند.
منبع معتبر USDAT داده های تغذیه ای زیر را برای 1 فنجان (168 گرم) نخود پخته شده، کبوتر بالغ یا گرم قرمز ارائه می دهد:
کالری: 203 کیلو کالری
پروتئین: 11.4 گرم
کربوهیدرات: 39 گرم
فیبر غذایی: 11.3 گرم
چربی: 0.6 گرم
نخود کبوتر علاوه بر کم بودن چربی اشباع شده، کربوهیدرات، نمک و قندهای طبیعی است.
منبع خوبی از پروتئین و مس و منبع نخود فرنگی اتابک باکیفیت فیبر، فولات و منگنز است.
نخود فرنگی تازه، منجمد، کنسرو شده یا خشک حاوی فواید تغذیه ای زیادی است. بیشتر انواع کم کالری، چربی های اشباع شده، کلسترول و سدیم هستند.
که آنها را به گزینه خوبی به عنوان غذای نخود فرنگی پلو جانبی یا عنصر ستاره در وعده غذایی اصلی تبدیل می کند.
نخودفرنگی منبع خوبی از پروتئین است، که آن را به جایگزینی ایده آل برای پروتئین حیوانی در رژیم غذایی گیاهی یا جایگزینی برای پروتئین سویا تبدیل می کند.
- منابع:
- تبلیغات: