فرمان شکلات فندقی شیرین عسل چارچوب قانونی الزام آور را برای محصولات شکلات ارائه می دهد و بنابراین یک الزام قانونی تنظیم شده خلوص را نشان می دهد.
قبل از ارائه انواع شکلات، مهم است که آنچه در مقررات کاکائو تصریح شده است، روشن شود.
شکلات فندقی شیرین عسل:
شکلات فندقی فاقد محتوای کاکائو است، اما نسبت بالایی از کره کاکائو حداقل 20 درصد است. شکلات فندقی همچنین باید حاوی نسبت بالایی از شیر باشد، زیرا قانون کاکائو حداقل 14 درصد مواد جامد شیر را ذکر کرده است.
شکلات یاقوتی مورد خاص روبی:
نوع دیگری از شکلات، یاقوت صورتی، حدود سه سال است که پخش می شود. در حال حاضر توسط قانون کاکائو پوشش داده نمی شود.
از دانه کاکائو یاقوت سرخ در فرآیندی خاص به دست می آید و به دلیل طعم خاص و رنگ غیر معمول خود برجسته می شود.
هیچ میوه یا مواد رنگی یا طعم دهنده دیگری به آن اضافه نمی شود. دانه های یاقوت سرخ رنگ صورتی و عطر میوه ای را به ارمغان می آورند.
شکلات و پرالین پر شده:
شکلات های پر شده محبوب نیز در قانون کاکائو توضیح داده شده است. شکلات نوقا، شکلات با مارزیپان، شکلات با فیلینگ میوه ای یا ماست در قفسه ها و در چرخ دستی های خرید جای دائمی دارند. مقررات مربوط به شکلات های پر شده بسیار ساده است و به تولیدکنندگان فرصت زیادی برای خلاقیت های خود می دهد: حداقل 25 درصد از نوار شکلات باید با یکی از انواع شکلات که در بالا توضیح داده شد مطابقت داشته باشد.
در مورد پرالین نیز همینطور است: برای اینکه پرالین شکلاتی در نظر گرفته شود، حداقل 25 درصد پرالین باید یکی از انواع شکلات فوق باشد و به صورت تکه های لقمه ای ساخته شود.
کوورتور شکلاتی:
کوورتور در آشپزی و پخت و پز بسیار محبوب است. آنها در انواع مختلف و با محتوای کاکائو متفاوت در دسترس هستند. نسبت کره کاکائو با ارزش همیشه باید حداقل 31 درصد باشد.