دانه های آفتابگردان از نظر فنی میوه های گیاه آفتابگردان (Helianthus annuus) هستند.
دانهها از سر گلهای بزرگ گیاه برداشت میشوند که میتوانند بیش از 12 اینچ (30.5 سانتیمتر) قطر داشته باشند.
یک سر گل تخمه آفتابگردان شاهرودی ممکن است تا 2000 دانه داشته باشد.
دو نوع اصلی از محصولات آفتابگردان وجود دارد، یک نوع برای دانههایی که میخورید رشد میکند، در حالی که نوع دیگر – که اکثراً کشاورزی میشوند – برای روغن رشد میکنند.
دانه های آفتابگردانی که می خورید در پوسته های راه راه سیاه و سفید غیرقابل خوردن قرار دارند که به آن پوسته نیز می گویند.
آنهایی که برای استخراج روغن تخمه آفتابگردان دور سفید استفاده می شوند دارای پوسته سیاه و جامد هستند.
دانه های آفتابگردان دارای طعم ملایم و آجیلی و بافتی سفت اما لطیف هستند. آنها اغلب برای افزایش طعم برشته می شوند، اگرچه می توانید آنها را به صورت خام نیز بخرید.
دانه های تخمه آفتابگردان مشهد به ویژه سرشار از ویتامین E و سلنیوم هستند.
اینها به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند تا از سلول های بدن شما در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت کنند، که در چندین بیماری مزمن نقش دارد.
دانه های آفتابگردان ممکن است به کاهش فشار خون، کلسترول و قند خون کمک کنند زیرا حاوی ویتامین E، منیزیم، پروتئین، اسیدهای چرب لینولئیک و چندین ترکیب گیاهی هستند.
در حالی که التهاب تخمه آفتابگردان مشکی کوتاه مدت یک پاسخ ایمنی طبیعی است
التهاب مزمن یک عامل خطر برای بسیاری از بیماری های مزمن است.
به عنوان مثال، افزایش سطح خونی نشانگر التهابی پروتئین C-reactive با افزایش خطر بیماری قلبی و دیابت نوع 2 مرتبط است.
- منابع:
- تبلیغات: