مردم می پرسند، “آیا خیارشور از خیار است؟” برای سال ها. در حالی که ممکن است به نظر برسد که پاسخ دادن به سوال باید آسان باشد، اما در واقع بسیار پیچیده است.
خیارشور شیشه ای خیارهایی هستند که با نگهداری آن در مایع شور یا ترش نگهداری می شوند. این روش نگهداری باعث می شود که خیارشورها ماه ها در ظروف در بسته باقی بمانند و همیشه آماده مصرف باشند. تفاوت خیارشور و خیار که در آب نمک نگهداری شده و ماندگاری بسیار بیشتری دارد.
خیار برای من یک سبزی است، در حالی که خیارشور چاشنی است. برای هر کسی که تا به حال به خیار بودن خیار فکر کرده است، این مقاله هوا را پاک می کند و توضیح می دهد که ترشی دقیقا چیست و رابطه آن با خیار معمولی چیست.
خیارشور چیست؟
خیارشور فرآیند نگهداری غذا در محلول نمک یا اسید مانند سرکه است. عمل نگهدارنده توسط اسیدها نتیجه تخمیر است و محصول به عنوان ترشی شناخته می شود.
یک نکته سریع:خیارشور غذا را با ترشی فلز مخلوط نکنید زیرا روش فلز برای حذف ناخالصی ها است، در حالی که ترشی غذا یک هنر آشپزی است. در تاریخ، ترشی یکی از محبوب ترین روش ها برای حفظ مواد غذایی و افزایش ماندگاری آن است.
خیارشور یکی از چیزهایی است که در سرتاسر جهان رایج است. در ایالات متحده و کانادا، اصطلاح ترشی معمولا برای خیارشور استفاده می شود. ترشی میسو در ژاپن، تخم مرغ اردک شور در چین و بسیاری ترشی های دیگر در سراسر جهان وجود دارد.
نگهداری خیارشور
این خیارشورها وقتی نمک زده یا آب نمک و خیارشور می شوند و در جای خنک و تاریک نگهداری می شوند، باید چندین ماه در حالت باز نشده باقی بمانند. سبزیجات نرم تر، مانند لوبیا و خیار، به احتمال زیاد زودتر خیس می شوند، زیرا آبکی ترین هستند.