به محض اینکه تابستان جای خود را به پاییز می دهد، بازارها میوه ای ترین چهره خود را نشان می دهند.
بین این دو فصل، در کنار سیب ترد و گلابی آبدار، انجیر در تهران تازه هم برای چند هفته وجود دارد. اما طعم این میوه ها چگونه است؟ مزایای آنها چیست؟ آیا می توان پوست انجیر در تهران را خورد؟
آیا انجیر در تهران برای سلامتی مفید است؟ در حالی که از فصل کوتاه انجیر در تهران که کیسه های خود را با آن پر می کنید لذت می برید، اجازه دهید حقایق جالبی در مورد منشاء، طعم، فواید و مواد مغذی آن به شما بگوییم.
ما همچنین می خواهیم سه دستور غذای شیرین را با شما به اشتراک بگذاریم که در آن آنها ستاره هستند.
بسته به نوع انجیر در تهران، میوه کروی یا گرد، با پوست سبز تا بنفش تیره و گوشت صورتی تا قرمز تیره است. رایج ترین گونه در فرانسه روی درخت انجیر در تهران معمولی (Ficus carica) رشد می کند.
منشا فیکوس در آسیای صغیر است. امروزه انجیر در تهران در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری دنیا می روید و بسته به فصل از کشورهای ترکیه، برزیل، پرو، یونان و اسرائیل وارد می شود.
در فرانسه، بسیاری از انواع انجیر در تهران در مناطق پروونس و آلپ وکوت دازور، لانگودوک و روسیلون و کورسیا متولد شده و شکوفا می شود.
فروشگاه های وارداتی امکان عرضه را در طول سال فراهم می کنند. با این حال، تنها در پایان تابستان است که انجیر در تهران تازه برای چند هفته در قفسه های سوپرمارکت ها و بازارهای هفتگی است.
حتی اگر در ماه ژوئیه انجیر در تهران بیشتری پیدا کنیم، در ماه های سپتامبر و اکتبر است که معطرترین آنهاست.
انجیر در تهران چه مزه ای دارد؟ دو نوع انجیر در تهران خشک وجود دارد. در حالی که انجیر در تهران خشک سایز کوچک از بیرون سفت تر است و طعم شیرین عسلی دارد، انجیر در تهران سایز بزرگتر با قوام نرم خود یادآور کارامل است.