کیوی و سایر میوه ها به دلیل داشتن مواد مغذی، فواید زیادی برای سلامتی دارند، کیوی منبع خوبی از ویتامین C، آنتی اکسیدان ها و فیبر است.
آنتی اکسیدان ها از جمله ویتامین C، کولین، لوتئین و زآگزانتین به حذف رادیکال های آزاد از بدن کمک می کنند.
رادیکال های آزاد مولکول های ناپایداری هستند کیوی تنکابن که بدن در طی متابولیسم و سایر فرآیندها تولید می کند.
اگر رادیکال های آزاد بیش از حد ایجاد شوند، می توانند باعث استرس اکسیداتیو منبع مطمئن شوند که می تواند منجر به آسیب سلولی شود.
این آسیب ممکن است منجر به مشکلاتی مانند بیماری قلبی یا سرطان شود.
آنتی اکسیدان ها می توانند با از بین بردن کیوی نیوزلند رادیکال های آزاد از بدن محافظت کنند.
یک مطالعه در سال 2011 به بررسی اثرات کیوی بر کیفیت خواب در بزرگسالان مبتلا به مشکلات خواب پرداخت. محققان دریافتند که خوردن کیوی خواب را بهبود می بخشد.
دانشمندان پیشنهاد کردند که این مزیت ممکن است ناشی از محتوای آنتی اکسیدانی و سروتونین کیوی باشد.
کیوی حاوی فیبر، پتاسیم و آنتی اکسیدان است که همگی ممکن است از سلامت قلب حمایت کنند.
منبع مورد اعتماد انجمن قلب آمریکا (AHA) مردم را تشویق می کند کیوی خونی تا مصرف پتاسیم خود را افزایش دهند.
پتاسیم رگهای خونی را شل میکند که به مدیریت فشار خون کمک میکند.
و افرادی که فشار خون پایینی دارند کیوی تهران کمتر به بیماریهای قلبی عروقی مبتلا میشوند.
یک کیوی حاوی حدود 215 میلی گرم منبع مطمئن پتاسیم یا تقریباً 5 درصد از نیاز روزانه یک بزرگسال است.
- منابع:
- تبلیغات: