بادام زمینی سرشار از چربیهای سالم و پروتئین با کیفیت بالا است همچنین نسبتا کالری بالایی دارد. کاربرد دیگر خلال بادام زمینی چربی موجود در بادام زمینی است. در واقع آنها به عنوان دانههای روغنی طبقه بندی میشوند. بخش بزرگی از برداشت بادام زمینی جهان برای تهیه روغن بادام زمینی استفاده میشود.بادام زمینی عمدتا شامل چربیهای غیر اشباع است که بیشتر آنها از اسیدهای اولئیک و لینولئیک تشکیل شده است.کاربرد دیگر خلال بادام زمینی منبع خوبی از پروتئین بودن آن است. محتوای پروتئین بین 22 تا 30 درصد از کل کالری آن متغیر است و بادام زمینی را به منبع عالی پروتئین گیاهی تبدیل کرده است.بالا بودن پروتئین موجود در خلال بادام زمینی میتواند برای برخی از افراد به شدت حساسیت زا باشد و باعث واکنشهای تهدید کننده زندگی شود.از دیگر کاربرد خلال بادام زمینی، کربوهیدرات بادام زمینی است . اما باید گفت بادام زمینی از نظر کربوهیدرات کم و پروتئین ، چربی و فیبر زیاد است که معیاری از سرعت ورود کربوهیدراتها به خون پس از غذا است.به همین دلیل برای افراد دیابتی بسیار مناسب است.خلال بادام زمینی منبع عالی ویتامینها و مواد معدنی مختلف است.یکی از غنیترین منابع غذایی بیوتین است که در دوران بارداری بسیار مهم است.
مس: مس که از مواد معدنی کمیاب است، اغلب در رژیم غذایی کم است. کمبود آن ممکن است بر سلامت قلب تأثیر منفی بگذارد.
نیاسین: نیاسین که به ویتامین B3 نیز معروف است، عملکردهای مهم مختلفی در بدن شما دارد. با کاهش خطر بیماریهای قلبی ارتباط دارد.همچنین به عنوان ویتامین B9 یا اسید فولیک شناخته میشود ، فولات عملکردهای ضروری زیادی دارد و به ویژه در دوران بارداری بسیار مهم است.
منگنز: منگنز در آب آشامیدنی و بیشتر غذاها یافت میشود. ویتامین E: یک آنتی اکسیدان قوی است. این ویتامین اغلب به مقدار زیاد در غذاهای چرب یافت میشود.یکی از ویتامینهای گروه B ، تیامین با نام ویتامین B1 نیز شناخته میشود. این به سلولهای بدن شما کمک میکند کربوهیدرات را به انرژی تبدیل کرده و برای عملکرد قلب،ماهیچهها و سیستم عصبی شما ضروری است.فسفر: خلال بادام زمینی منبع خوبی از فسفر است. ماده معدنی است که نقش اساسی در رشد و نگهداری بافتهای بدن ایفا میکند.
منیزیم: اعتقاد بر این است که مصرف مقدار کافی منیزیم به عنوان یک ماده معدنی ضروری در رژیم غذایی با عملکردهای مهم مختلف، از بدن در برابر بیماریهای قلبی محافظت میکند.
کاربرد خلال بادام زمینی
خلال بادام زمینی به ندرت به صورت خام مصرف میشود. در عوض، آنها اغلب بو داده میشوند و یا گاهی اوقات به شکل کره بادام زمینی مصرف میشود. سایر محصولات بادام زمینی شامل روغن بادام زمینی و خلال بادام زمینی است. این کالاها در انواع غذاها مانند دسر، کیک، شیرینی پزی، تنقلات و سس استفاده میشود.بادام زمینی سرشار از پروتئین، چربی و مواد مغذی سالم مختلف است. مطالعات نشان میدهد که بادام زمینی حتی میتواند برای کاهش وزن مفید باشد و با کاهش خطر بیماریهای قلبی مرتبط است سایر ترکیبات گیاهی بادام زمینی حاوی ترکیبات گیاهی مختلف فعال و آنتی اکسیدانها است.
در حقیقت، آنها به اندازه بسیاری از میوهها دارای آنتی اکسیدان هستند.بیشتر آنتی اکسیدانها در پوست بادام زمینی قرار دارند که تنها در صورت خام بودن بادام زمینی خورده میشوند.بادام زمینی مانند دیگر خوراکیها دارای خواص بسیاری است. در این بخش به بررسی این خواص و کاربرد خلال بادام زمینی خواهیم پرداخت ،بادام زمینی با توجه به حفظ وزن به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است. علیرغم داشتن چربی و کالری زیاد ، به نظر نمیرسد که بادام زمینی در افزایش وزن موثر باشد. در واقع ، مطالعات نشان داده است که مصرف بادام زمینی ممکن است به حفظ وزن سالم و کاهش خطر چاقی کمک کند.بیماریهای قلبی یکی از عوامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است. مطالعات نشان میدهد که خوردن بادام زمینی و سایر انواع آجیل ممکن است از بیماریهای قلبی محافظت کند. هر سلول در بدن انسان حاوی پروتئین است. ساختار اصلی این ریزمغذی زنجیرهای از اسیدهای آمینه است. بدن برای کمک به ترمیم و ساخت سلولهای جدید به پروتئین در رژیم غذایی خود نیاز دارد. پروتئین همچنین برای رشد و نمو در کودکان، نوجوانان و زنان باردار مهم است. از طرفی این ماده یک نیاز اساسی برای ورزشکاران، خصوصاً بدنسازان محسوب میشود و رشد بافتهای عضلانی را در پی دارد. برای دریافت پروتئین حتماً نیاز نیست که گوشت و مرغ مصرف کنید، زیرا بادام زمینی منبع پروتئین گیاهی است که میتواند بخش زیادی از نیاز بدن به این ماده را تأمین کند.
عکس خلال بادام زمینی
بسیاری از مردم بر این باورند که بادام زمینی به اندازه آجیلهای واقعی مانند پسته، بادام و گردو از نظر تغذیهای ارزشمند نیست. اما در اصل بادام زمینی فواید سلامتی مشابهی با آجیلهای گرانقیمت دارد و نباید به عنوان یک غذای مغذی از آن غافل شد.
بادام زمینی، یکی از مغزهای آجیلی پرخاصیت و بسیار خوش طعمی است که طرفداران زیادی دارد. خواص بادام زمینی بسیار زیاد است.آرد بادام زمینی، چربی کمتری به نسبت کره آن دارد و محتوای پروتئین بالایی دارد. آرد بادام زمینی طعم خوبی دارد و بدون گلوتن است. از بادام زمینی به عنوان آجیل بو داده یا خام، آرد یا کره بادام زمینی استفاده کرد. بادام زمینی سرشار از پروتئین، چربیهای سالم و مواد مغذی مختلف است که هر کدام از آنها میتوانند برای بدن ما فوقالعاده لازم و ضروری باشند.
قبل از شروع خلال گیری خیلی مهم است که نوع بادام زمینی اولیه خود را برای خلال گیری مشخص کنید. برای خلال گیری لپه مخصوص خلال گیری و همچنین مغز خام بادام زمینی را پیشنهاد می شود. در این میان لپه بادام زمینی را انتخاب کنید چون هم پوست گیری شده است و هم برشته شده و با کمی خلال کردن می توانید مستقیما استفاده کنید.
ابتدا از پوست گیری کردن از بادام زمینی شروع کنید برای خلال گیری مغز سفید بادام زمینی لازم دارید. اگر بادام زمینی خام در اختیار داشته باشید پوست گیری مستقیم از آن کار سختی است. می توانید بادام زمینی را در آب و یخ بریزید یا 5 تا 10 دقیقه در آب بجوشانید و بعد خشک کنید تا پوست آن به راحتی و زدن انگشت جدا شود.برای خلال گیری بادام زمینی را در ظرفی ریخته و یکی یکی بردارید و از رنده خلال گیری بگذرانید. تا به صورت ورقه ای و خلال در بیاید.اگر از مغز بادام زمینی برای خلال گیری استفاده کرده اید حتما مدتی بادام زمینی را در ظرفی ریخته و جلوی نور خورشید (جلوی پنجره یا هر جای دیگر) بگذارید تا خشک شود. می توانید از گرمای بخاری هم برای خشک کردن خلال بادام زمینی استفاده کنید.باید گفت یکی از مواد اصلی و ضروری برای تهیه شعله زرد، خلال بادام هست. چند سالی است که از خلال بادام زمینی برای تهیه شعله زرد استفاده می شود.