در طول قرن 19 و 20، مواد غذایی جدید مانند چغندرقند و یونجه در قطر و روشهای جدید تهیه و نگهداری خوراک مانند بخارپز و تخمیر با کمک ماشین آلات کشاورزی جدید معرفی شدند.
علاوه بر یونجه در قطر سبز و خشک مانند علف، یونجه، خاک، کاه و کاه، خوراک شیره ای مانند سیب زمینی، چغندر یونجه در قطر یا غده کنگر اورشلیم، سیلو و به اصطلاح سیلاژ وجود داشت، مخلوط های علف که در سیلوها یا در سیلوها نگهداری می شدند.
عدل سیلو، سر شلغم و یونجه در قطر. علاوه بر این، امروزه خوراک غلیظ تولید می شود، یعنی محصولات با کیفیت بالا و غنی از پروتئین و چربی مانند تفاله چغندر قند، غلات، کنجاله غلات، سبوس و همچنین دانه های روغنی و کیک روغنی که محصولات جانبی دانه های روغنی فشرده مانند شاهدانه هستند. ، کتان، خشخاش و کلزا.
نکته: چگونه از مسمومیت با مس در گوسفند جلوگیری کنیم
هنگام استفاده از کرم های مسی یا داروهای پوسیدگی پا مراقب باشید!
به هیچ جایگزین شیر، مخلوط معدنی یا خوراکی که برای گوسفند تایید نشده است، غذا ندهید!
در استفاده از اسپری درختان میوه مراقب باشید! سپس خاک حاوی مقدار زیادی مس است که به گیاهانی که در آنجا رشد می کنند منتقل می شود.
هنگام پخش کود خوک به عنوان سرگین در مراتع گوسفند مراقب باشید!
شاخ و برگ و شاخه های ریز به طور مستقیم تغذیه می شوند یا با شاخه های درشت تر خشک می شوند و زیر یک سقف ذخیره می شوند.
در زمستان، گاوها در جنگل نزدیک سکونتگاه چرا می کردند و از تمام سبزی های موجود تغذیه می کردند. ارزیابیهای باستانشناسی فضولات بز و گوسفند از حدود 3050 سال قبل از میلاد.
شهادت می دهند که گوسفندها و بزها عمدتاً از بوته ها، پیچک، شاه توت و میوه های وحشی در زمستان زندگی می کردند.
تصویرهای اولیه از بزهایی که روی پاهای عقب خود ایستادهاند و پایینترین شاخهها و برگهای درختان و بوتهها را میخورند، چندین بار به دست آمده است.