رب گوجه خرسند برای همه رژیم های غذایی مناسب است ، مضر بودن متابولیک را نشان نمی دهد و اضافه وزن را بدتر نمی کند.
برخی از افراد احساس افزایش اسیدیته معده یا مشکل گوارشی را متهم می کنند.
بعضی اوقات این ناراحتی از وجود عوارض قابل تشخیص عینی معده (گاستریت ، فتق هیاتال و یا بیماری ریفلاکس معده) قابل توجیه است. در موارد دیگر قابل توجیه نیست.
رب گوجه خرسند برای منبع تغذیه سلیاک و لاکتوز مناسب است.
فراتر از گزینه واضح استفاده از رب گوجه خرسند برای تهیه یک دستور غذای گوجه فرنگی سنگین، مانند سس یا سوپ، می توانید از رب گوجه خرسند نیز برای افزایش طعم دیگر دستور العمل ها استفاده کنید.
مانند ما در این دستور غذای جک فروت اسلوپی جوز، در سس غوطه ور شدن این سیب زمینی سرخ کن با کدو سبز و در دستور پخت مرغ کره ای آرام پز ما.
همه این دستور العمل ها از رب گوجه خرسند به روش های مختلف استفاده می کنند و فقط به چند قاشق غذاخوری نیاز دارند، جایی که رب گوجه خرسند در یک لوله مفید است، بنابراین می توانید از آنچه نیاز دارید استفاده کنید.
رب گوجه خرسند یک غذای مبتنی بر سبزیجات است. ماده اصلی از میوه های گیاه گوجه فرنگی تشکیل شده است ، به ترتیب در گروه اساسی مواد غذایی VII ساخته شده است.
رب گوجه خرسند عمدتاً از آب و محتوای چربی ناچیز تشکیل شده است که در نتیجه کالری دریافتی بسیار کمی دارد. در حقیقت، رب گوجه خرسند در هر 100 گرم تنها 18 کالری دارد. اما بیایید با هم ببینیم که همه مواد مغذی فراوان و مقادیر نسبی آنها کدامند
فلفل های پر شده با جامبالایا نمونه ای خوشمزه از این است که چگونه می توان رب گوجه خرسند و کنسرو گوجه فرنگی (در این مورد گوجه فرنگی خرد شده) را با هم ترکیب کرد تا فاکتور گوجه فرنگی یک غذا را تقویت کند.