آلوچه خشک امروز با بیش از 2000 گونه یکی از متنوع ترین انواع میوه است. آلو میرابل وآلوچه خشک در آلمان رایج ترین هستند.
بنابراین، آلوچه خشک تنها یکی از زیرگونههایی است که آلوها باید ارائه دهند. این میوه که اصالتاً آسیای صغیر است، از خانواده گل سرخ است و از میوه های هسته دار است.
آلوچه خشک به ویژه برای کیک مفید است
آلوچه خشک دارای گوشت نسبتا سفت است که حتی پس از گرم شدن نیز شکل خود را حفظ می کند. برخلاف سایر انواع آلو، به راحتی هسته آن ها جدا می شود زیرا سنگ به راحتی از گوشت جدا می شود. با توجه به این خواص عالی، آلو برای پخت کیک ایده آل است.
آلوچه خشک معطر گرد، آبی و بر خلاف آلوی کشیده آبدارتر است. بنابراین به ویژه برای ماش، مربا و چاتنی مناسب است.
آلوچه خشک برای هضم غذا مفید است
خواه آلوچه خشک، دمسون یا آلو میرابل با بیش از 2000 گونه، آلو یکی از متنوع ترین انواع میوه است. آلو انرژی زا بسیار خوبی است.
از بین انواع مختلف آلوچه خشک، اکثر ما احتمالاً حداکثر چند مورد را چشیدهایم و حتی ممکن است ندانیم که انواع مختلف آن وجود دارد. انواع بی نهایت نیستند و کمتر از ده ها هستند.
واقعیت جالب: گفته می شود آلوچه خشک اولین نوع میوه ای است که توسط انسان کشت می شود. گفته می شود که از اروپای شرقی و کوه های دریای خزر آغاز شده است.
برخی معتقدند که در حدود 200 پ.م. به رم آورده شد و متعاقباً به اروپای شمالی معرفی شد. و ظاهراً توسط چینی ها در حدود 479 قبل از میلاد استفاده می شد. اهلی شده
در حالی که نمیتوانیم بگوییم تا چه حد از این موضوع درست است، اما واقعیت این است که آلوچه خشک وحشی در سراسر جهان قدیم و جدید رشد کرده است. محبوب ترین انواع آلوچه خشک امروز آلو ژاپنی است که در رنگ های مشکی، قرمز و زرد موجود است.