برای یک بار هم که شده، احتمالاً یک بشقاب بزرگ کوفته را میل کرده اید.
وقتی اکثر آمریکایی ها به طرز تهیه کوفته فکر می کنند، به احتمال زیاد یک توپ گرد و متراکم را تصور می کنند که از گوشت چرخ کرده، آرد سوخاری، گیاهان و پنیر ساخته شده است که با پاستا سرو می شود و در سس مارینارا خفه می شود.
در حالی که بسیاری از فرهنگ های اصلی نسخه مخصوص به خود را از یک کوفته دارند، این غذا هنوز هم معمولاً به طور معمول ایتالیایی است. با این حال، ممکن است تعجب کنید که بدانید منشاء کوفته در واقع بسیار دشوار است.
باور کنید یا نه، کوفتههایی که امروزه میشناسیم و دوست داریم، از ایتالیا و زیر نور لوستر جدید پذیرایی نشات گرفتهاند. در واقع، اگر به ایتالیا سفر کنید و در یک رستوران معتبر توقف کنید، پیدا کردن اسپاگتی و کوفته در منو سخت خواهد بود.
بنابراین، اگر منشأ کوفتهها در ایتالیا نبود، دقیقاً از کجا آمده است؟ لانه خفاش؟ اعتقاد بر این است که این غذا از کوفته، یک غذای ایرانی حاوی مخلوطی از گوشت و یا برنج، بلغور یا عدس پوره شده سرچشمه گرفته است.
با گذشت زمان، این غذا در نهایت به کشورها و فرهنگ های دیگر گسترش یافت.
هنگامی که به ایتالیا رسید، مردم آنجا نسخه مخصوص به خود را به نام polpette ساختند. Polpette حاوی گوشت های مختلف از گوشت گاو تا گوساله و همچنین موادی مانند تخم مرغ، سیر، جعفری و پنیر است.
این غذای ساده مخلوط میشد و سپس به توپهای کوچک تبدیل میشد، گاهی اوقات حتی به اندازه سنگ مرمر. سپس کوفته ها را به عنوان غذای اصلی یا با آبگوشت سوپ سبک مصرف می کردند.
هنگامی که مهاجران ایتالیایی به آمریکا آمدند، به پختن توپ های گوشتی خوش طعم خود ادامه دادند و آن را در کاردستی با بطری که به شکل ظرف درست کرده بودند قرار دادند و مردم نیز در نهایت شروع به آزمایش کردند.
آنها مواد بیشتری را برای تکمیل غذا اضافه کردند، مانند کنسرو گوجه فرنگی.
- منابع:
- تبلیغات: