نارگیل، شکوفه پرتقال، بادام، لیمو و چند سالی است که دستور العمل های بسیاری برای کیک و کیک خرمایی در وب ظاهر می شود!
و به دلایل خوب خرما فامیلا یک عنصر انتخابی برای طعم دادن طبیعی به غذاهای آشپزی شما است.
جایگزینی برای شکر، طعمی شیرین و میوهای را نیز به همراه میآورد، همراه با نتهای کارامل و شیرین بیان بسته به نوع خرمایی که انتخاب میکنید در دستور العملهای خود بگنجانید.
برای تهیه کیک و کیک خرمایی خود، می توانید آنها را به صورت خشک یا تازه بخرید و سپس آنها را به قطعات کوچک برش دهید تا آنها را مستقیماً در تهیه خود بگنجانید.
برای اینکه کمی شادابی به ارمغان بیاورید، در پیوند خرما فامیلا با میوه هایی مانند سیب، زردآلو یا پرتقال تردید نکنید. تغییر منظره تضمینی!
خرمای مدجول، خرمای تازه یا حتی خمیر خرما فامیلا ، طیف وسیعی از خرماهای ما را در فروشگاه La Vie Claire خود بیابید که با تمام خواسته ها و ترجیحات شما سازگار است.
تمام دستور العمل های مبتنی بر تاریخ ما را کشف کنید! فواید فراوان، طعم عسلی و بافت نرم آنها. سرشار از مواد مغذی هستند و در صورت هوس یا تلاش ورزشی ایده آل هستند.
سهم انرژی آنها نیز بسیار قدردانی می شود. خرما فامیلای مدجول، دگلت نور یا مضافتی، همیشه خوشمزه است.
خرما فامیلا میوه درخت خرما است، درخت میوه بومی مناطق خشک اردن. آنها به مدت 8000 سال کشت می شوند و به آنها “نان صحرا” می گویند.
قرن ها است که آنها توسط بادیه نشینان، مردم کوچ نشین صحرا، برای تامین انرژی مصرف می شدند.
انواع مختلفی نیز در طول زمان به وجود آمده اند تا لذت های زندگی روزمره را تغییر دهند. رقم Medjool ابتدا در مراکش ظاهر شد، سپس کشت آن به شمال آفریقا و خاورمیانه گسترش یافت.
خرماهای موجود در فرانسه اغلب از شمال آفریقا، عمدتاً الجزایر یا تونس می آیند.