گاهی چاقو میوه آرایی برای بریدن لاشه های بزرگ کافی نیست. اره قصابی کار را به دست می گیرد و کار را فوق العاده انجام می دهد. از اره قصابی برای جدا کردن استخوان های بزرگی استفاده می شود که ورقه قصاب نمی تواند آنها را برش دهد.
دو نوع اره وجود دارد: اره آمریکایی که دارای تیغه نسبتاً نازکی است که سریعتر در استخوان نفوذ می کند اما شکننده تر است.
و اره پاریسی که دارای تیغه ضخیم تر و بلندتر برای برش انواع استخوان ها در عین غیرقابل تغییر باقی ماندن است.
چاقو میوه آرایی ماهی دندانه دار برای همه ماهی فروشان حرفه ای ضروری است. اندازه تیغه آن بین 33 تا 42 سانتی متر است، به ویژه برای ماهی های بزرگ مناسب است.
عرض تیغه باعث می شود استحکام بیشتر و توانایی بیشتری برای برش دادن سخت ترین استیک ها و پوست ماهی ها وجود داشته باشد.
برای فیله کردن ماهی، بریدن سر، باله ها و استخوان ها و برش دادن ماهی به صورت استیک طراحی شده است.
چاقو میوه آرایی صدف یک ظروف ضروری کوچک است که برای باز کردن سریع صدف ها بدون بریدن انگشتان شما طراحی شده است.
دارای تیغه ای کوتاه، ضخیم و نوک تیز است که به راحتی می توان آن را در محل اتصال پوسته قرار داد.
چاقو میوه آرایی نهایی، به ویژه برای برش ظریف برش های نازک ماهی طراحی شده است. تیغه آن بلند، باریک و منعطف است و به شما این امکان را می دهد که ماهی سالمون خام، پخته یا دودی را با دقت بسیار بالایی برش دهید.
نوک تیغه آن گرد است تا فیله ها را بدون آسیب رساندن به گوشت بلند کند. در اصل برای برش ماهی طراحی شده است، می توان از آن برای برش ژامبون دودی استفاده کرد.
چاقو میوه آرایی مواد غذایی منجمد تنها چاقو میوه آرایی است که دارای تیغه ای است که می تواند محصولات یخ زده را برش دهد که دارای ویژگی خاص داشتن الیاف سخت و آگلومره است.
تیغه فوق العاده کارآمد، او نیازی به صبر کردن برای یخ زدایی مواد غذایی ندارد. اغلب در ماهی فروشان استفاده می شود.